Предсказане Нострадамус

Нострадамус

Предсказането на Нострадамус…

Предсказанията на великия френски астролог, ясновидец и лекар Мишел дьо Нострадамус, винаги са вълнували хората и са привличали интереса им. Днес, когато над света е надвиснала огромна заплаха от тихата война наречена Коронавирус, известна още като COVID-19, животът на цялото човечество, в това число България, добива неочаквано нови измерения…

Какво показва написаното от Нострадамус, предлагаме ви да научите в детайли започвайки от:

Животът на Нострадамус

Мишел дьо Нострадамус или дьо Норт Дам по френски маниер е роден на 14 декември 1503 г, ден четвъртък в 12 ч. по обяд в семейството на нотариус. Баща му се установил в малкото южно френско градче Сен Реми дьо Прованс. Родът му принадлежал към онези евреи, които се били заселили през XIII век във Франция, подгонени от испанските крале. Предците му твърдели, че са преки потомци на старозаветния пророк Моисей и, че открай време са пазители на древните еврейски книги с пророчески характер. В началото, семейството възпитавало малкия Мишел и братята му в юдейската вяра. През 1512 г., за да запазят имуществото си, приели католицизма.

На 19 годишна възраст младият Мишел записал да следва медицина в прочутия университет в Монпелие. Това, обаче не му попречило да поддържа създадените отпреди това отношения с магове, астролози, ясновидци и знахари, които тайно практикували занаята.

Предсказанията на Нострадамус

Когато през 1526-1528 г. в Южна Франция върлувала чума, Нострадамус успешно я лекувал, пътувайки от селце на селце. Така и авторитетът му растял. Година по-късно, той получил докторската си диплома в университета на Монпелие. Там и останал да преподава, но накрая колегите му го принудили да напусне.

Установил се в Аджен и се оженил, през 1534 г., но отново избухнала чума, отнела живота на съпругата и децата му. Отчаян Нострадамус потеглил отново на път, като странстванията му из Франция, Италия и Германия продължили 6 години. Накрая се установил в южно френското градче Салон дьо Прованс, където си спечелил името на астролог, лечител и ясновидец.

В началото на 1556 г. се прочул и в Париж, където бил поканен на среща с крал Анри II и Катерина Медичи. Тя до края на живота си му имала пълно доверие и го покровителствала, в това число, срещу гоненията от страна на църквата. След престоя си в  Париж, ясновидецът се завърнал в Салон, където останал до края на дните си. На 2 юли 1566 г. той склопил очи. През 1791 група френски войници дочули, че още два века по-рано, Нострадамус бил предсказал революцията и разровили гроба му. Там открили скелет, държащ метална плочка с надпис 1791 г. – т.т. Нострадамус бил предсказал, дори кога ще бъде осквернен гробът му.

Сбъдната гадалка

Нострадамус отделя в своите центурии специално място на бъдещето на Франция. Сред предсказанията му са фигури като Волтер, Франсоа Рабле, обвинявани от него в богохулство. Той предрича и за Лиу Пастьор, който ще е почитан като Бог;

Нострадамус сяно предрича Френската революция, която счита за страшно бедствие и нарича дори „Проститутка“; „Развратница“, „Безплодна блудница“, „Пиявица“. Той предсказва бягството от Франция на Луи XVI и Мария-Антоанета и последвалото им гилотиниране. Ясновидецът, дори нарича кралят Капет – точно, както го е назовавала презрително и парижката тълпа. Пророкът, не пропуска да добави, че  Робеспиер, инициаторът на екзекуцията на краля, също ще сподели съдбата му.

Нострадамус отделя немалко внимание в своите центурии на личността на Наполеон Бонапарт, станал по-късно френски император. Той загива за раждането на Бонапарт, на остров Корсика. И извежда името „Наполеон“ от гръцкото „нео аполион“, коет значи „нов унищожител, нов изтребител“. Ясновидецът намеква за втората жена на френския император – австрийката Мария-Луиза. В други от четиристишията на Нострадамус се говори за катастрофалния подход в Русия, последван от заточението на Наполеон на остров Елба и последните 100 дни от управлението му.

Нострадамус посвещава много място в своите центурии на Втората световна война. Той много точно очертава личността на Хитлер, който определя като втория Антихрист след Наполеон, появил се на Земята, за да носи гибел на човечеството. Според Нострадамус, той трябва да причини смъртта на милиони хора. Нарича го „Великия капитан на Германия“, който си е внушил, че може да бъде Крал на кралете. Учудващо е само, че ясновидецът не е предвидил войната със Съветския съюз. Той обаче назовава фюрера „принц на Запада и на Изтока“, т. е. намеква за военните действия на Германия във Франция, Италия, Африка, а също така и в Полша, Русия и на Балканите. Името, с което предсказателят е нарекъл Хитлер е Hister.

Предсказаие Нострадамус

Нострадамус предсказва началото на атомната ера и унищожаването на Хирушима и Навасаки, макари и да не ги посочва поименно. Той говори за невиждан огън и мор, покосили два разположени един до друг града.

Нострадамус предвижда възстановяването на еврейската държава (Израел). Той пише и за Унгарската революция от 1956 г. и за Парижката пролет от  1965 г… Опитали се да отхвърлят комунистическия режим, за последвалите го размирици в Унгария и в Чехословакия.

Едно от най-зловещите сбъднали се предсказания на Нострадамус е аварията в Чернобил. Атомната електроцентрала на Чернобил избухва през 1986 г. Дори, чрез налучкване астрологът уцелва мястото на събитието. Нарича го Черната местност, където и става трагедията Чернобил.

… Днес всичко това е в историята… Но един въпрос ни мъчи…

Днес и сега, изправени пред световната пандемия….

Нострадамус, както и много последвали стъпките му ясновидци предричат:

ЕДНА ПОСЛЕДНА И НАЙ-УНИЩОЖИТЕЛНА ВОЙНА!

Казват, че тя ще трае цели 25-27 години. Главно действащо лице в нея ще е третия Антихрист, който, за разлика от предишните двама ще е от Арабския свят…

Времето, в което ще избухне третият Армагедон, трябва да се познае по следните признаци…

Те са описани от великия астролог и ясновидец в четиристишие 89 на центурия II:

Гадалка онлайн

„Един ден двама велики водачи ще бъдат приятели. Тяхната голяма сила ще расте. Нова страна ще бъде на върха на славата си, когато ще се появи кървавият мъж!“

Гадаене катарх

… Кои са тези двама велики водачи, е не ясно… Трябва обаче да се има предвид, че по правило Нострадамус нарича САЩ  „Новата страна“, а Ню Йорк „Новия град“, очевидно е, че катастрофата ще избухне, когато Съединените щати са във вихъра на мощта си. След разпадането на Съветския съюз, Русия все още не може да възстанови световните си позиции. Китай е вторият претендент за титлата. Така, съдейки по думите на великия ясновидец и астролог, именно в наши дни ще настъпят съдбоносните събития … А дали вече не са факт?!…

Следва продължение….