Начини за повишаване на потентността сред древните народи

потентност

Най-необичайните начини за повишаване на потентността сред древните народи

Навярно сте чували, какво ли не за потентността при мъжете? От афродизиаци от гениталиите на вълците, през топлата кръв от бикове и какво ли не друго, което навярно ви липсва от древните народи?

Начините за повишаване на потентността от миналото до наши дни

Решаването на интимни въпроси, въпреки смяната на епохите и цивилизациите, винаги е била актуална тема. Всяка култура решавала тези проблеми по свой собствен начин. В наши дни много популярна е Камагра, но какво се криело в миналото, предлагаме ви да научите сега:

Потентността

Животът е събрал рецепти за повишаване на либидото в различни култури. Някои от тях са популярни и днес. Кои са те, предлагаме ви заедно да надникнем за кулисите:

Светата Римска империя

Още през 11-ти век, за да засилят либидото, италианците използват пастет, приготвен от езиците на лястовиците. Популярен бил и методът на приготвяне от гениталиите на коза и змия, наследен от древните гърци. В Германия и Франция, преди секс обичали да пируват със стриди, гроздови охлюви и семенни жлези на елени. Смятало се, че те повишават потентността. В древни времена германците използвали и осолено сирене, напомнящо сирене фета, измито с тинктура от ленено семе. На особена почит били и пържените полови органи от вълка. Този начин за засилване на либидото създавал у мъжа незабавен прилив на сексуална енергия.

Славяни

Славяните смесвали мед с яйцата на различни птици – пъдпъдъци, врани и гарвани, като ги пълнили с лук и целина. При първите признаци на интимни проблеми се обръща голямо внимание на супите от манатарки и корен от магданоз и чай от коприва. За главата на семейството се сервирали варени или задушени с подправки, тестисите на бикове, зайци, овни и кози. Изработени от тези части на тялото на животни и тинктури. Топлата бича кръв се смятала за друг афродизиак. Степните народи в Азия и до ден-днешен за потентност пият кръв, смесена с мляко.

Китай

Женшенът и акупунктурата са служили като най-важните инструменти за поддържане здравето на мъжете. Процедурата по акупунктура позволява локално действие, върху определени зони по тялото и има разширяващ ефект, върху кръвоносните съдове. Последното позволява на кръвта да циркулира свободно в тялото. Женшенът се запарва с чай, правят се тинктури и се добавя към храната. Подобно на Камагра, той действа напълно естествено и безопасно.

Викинги

За укрепване на мъжката сила викингите използвали риба, богата на минерали и витамини, полезни за сексуалното желание месо, подправено с чесън или чеснови крутони. Скандинавците с течение на времето започнали да използват ориенталски подправки, за укрепване на либидото и някои методи, заимствани от други народи.

Индианци

Шоколадова напитка с подправки и вино служи като специален афродизиак за мъжете от Индия, смятало се, че повишава потентността, стимулира мозъка и подобрява мозъчната дейност. Известно е, че индийските водачи не губели мъжката си сила и оставали здрави до последните си дни. Те успявали да задоволят много съпруги и наложници. За това в наши дни се препоръчва Камагра.

Инките използвали напитката „Котешки нокът“ благодарение на екстракта от liana uncaria tomentosa. Той бил прилаган за лечение на простатит и импотентност.