Красиви и през зимата

красиви и през зимата

Красиви и през зимата: Задължително трябва да имате тези неща във вашия зимен гардероб

Питате ли, се: Как да бъдем красиви и през зимата?

На всеки е ясно, че зимният студ кара хората да пренебрегват красотата, за сметка на топлината и комфорта. Понякога, когато навън температурите са под нулата, хич не ни е до това, колко добре изглеждаме. Тогава търсим нещо топло, което да облечем, за да се предпазим от измръзване.

Ако обаче имаше начин да изглеждате стилно и привлекателно, без това да е за сметка на дискомфорта ви, бихте ли се възползвали?

красиви и през зимата

В случай, че отговорът е положителен, значи тези съвети са точно за вас.

Топлите пуловери

Това е едно от най-важните неща, които трябва да имате във вашия зимен гардероб. Топлите и меки пуловери са незаменими – те могат да ви стоплят по всяко време и освен това изглеждат толкова ефектно! Сега са много актуални широките пуловери, а колкото до цветовете – изборът е изцяло във ваши ръце.

Топли панталони

Вълнените панталони отново са на мода и този път дори идват в неочаквано свежи цветови комбинации. Те са изключително здрави и устойчиви, затова със сигурност ще може да ги носите повече от един сезон. Покупката си заслужава и по други причини – вълната ще е модна дълго време напред, така че спокойно купувайте и носете! Изглеждат супер стилно и могат да се съчетават с всякакви палта, якета или пончо.

красиви зимни дрехи за жени

Доброто, старо поло

Плътно прилепнало към гърлото ви, полото винаги е в състояние да ви предпази от студа. Може да бъде изработено от различни материи, както и да го изберете в различни разцветки – хем ще ви бъде топло с него, хем и ще изглеждате добре.

красиви и през зимата

Плетени жилетки

Модерните плетени жилетки са страхотно допълнение към вашата зимна визия, затова не трябва да пропускате шанса да се сдобиете минимум с една от тях. Могат да се носят и само като връхна дреха, но не и през студената зима. Въпреки това, точно модната жилетка ще ви осигури точния баланс – винаги можете да я съблечете, когато в офиса ви стане твърде топло и обратно.

Източник: Онлайн магазин за дрехи e-alexandra.com