Искам да отслабна

Отслабване

Със сигурност много пъти си искала да отслабнеш и си се борила с всички сили, за да постигнеш тази своя цел.

Уви, резултатът не винаги е траен, а като капак на всичко връщаш и в повече кила на тялото си. Но да искаш е едно, а за знаеш, как да го направиш съвсем друго.

Предлагаме ти изпитани техники и мнения на специалисти, които много като теб са научили на постоянство и траен успех:

Първопричините за натрупване на излишни килограми

Безспорен е факта, че в 70% от случаите семейните двойки качват излишни килограми и с напредване на годините става все по-непосилно свалянето им.

Една от причините е отпускане и приемане, че вече не търсим своята половинка, в резултат, няма нужда да се стараем толкова много да сме като фиданки, а другата самият метаболизъм, който в рутината и заседналият начин на живот се забавя.

Фактора и волята

Чували сте на вярно за силата на волята, а фактора е собствената ви мотивация. Никой не казва, че трябва да се подлагате на мъчителни и отнемащи месеци наред диети. Достатъчно е да се храните по-малко и на често. От менюто отстранете всички вредни храни – тестени и захрани изделия, прекалено мазни и пържени храни, сосове и сол.

Специалистите не един път са доказвали, че малките промени в начина ни на живот могат да имат невероятен ефект. Такъв повлиява, както над тялото, самочувствието и борбата с наднорменото тегло. Пък, кой знае, може след време и на конкурс за най-бързо сваляне на килограми да се явите.

Как да се справим след постигнатия резултат

Поставете си за цел всеки ден да изминавате 10 хиляди крачки. Сами ще се уверите, че трайният резултат ще е винаги с вас.

Специалистите съветват да инвестирате в карчкомер. Струва под 100 лв. и с него правете тези крачки всеки ден. Дори навън да е люта зима.

Какво е добре да помним

Важното е да сте спокойни, търпеливи и волеви. Само така ще постигнете желания резултат в борбата с наднорменото тегло. И наред с всичко казано до момента, по лично мнение доставяйте си наслади в живота (като тук не говорим само за едното ядене). Малко релакс, сред природата, по-ранно ставане за лично време и грижа по тялото, някоя и нова дрешка в по-малък размер ще ви стимулират осезаемо.

И така, ако искате да отслабнете, без диета и без лишения, опитайте тези съвети или вижте тази статия: https://www.interpolezno.com/iskate-da-otslabvane-bez-dieti-ne-yazhte-tova