Диета за отслабване в 3 седмици

Диета за отслабване в 3 седмици

Диета диета за отслабване в рамките на само 3 седмици!

Търсите начини за здравословно хранене, но в представата ви за диета за отслабване, не се включват въглехидрати?

Правилната диета, не се свежда само и единствено до броене на калории, сваляне на килограми и откриване на правилната техника така, че да не пълнеем, след това.

Разделно хранене отслабване, плодова диета, здравословно отслабване за три седмици е низ от разбиране, усещане и начин да влезем във форма. Всичко това ни кара да се усещаме лека, пластичност и най-вече НЕ депресиране от глада.

И сега много от дамите ще се запитат, дали могат да ядат всичко, което пожелаят, дали ще пълнеят от него и т.н., а ето и правилните отговори. Те са не само за жените, но и за всички, които вече са го изпитали мъчителния глад в стремежа да остлабнат.

Сега може здравословно да отслабвате за 3 седмици:

Диета първа седмица

Според психолозите, хората рядко осъзнават даденостите и приемат за положително, дори онова, което очевадно не е така. Всъщност това е и началото на самата техника, около отслабване за три седмици. Като начало, опитайте се, да влезете в дреха, която сте носили, преди да напълнеете.

Ако не успеете да закопчаете копчето или ципа не се плашете с времето и това ще стане. Започнете да я ползвате периодично вместо кантар, а тя да е модела, в който желаете да се превърнете един ден.

Опитайте се, да се настаните в „тясната“ ви сега дреха и дори да дишате спокойно. Така сама ще си дадете равносметка и ще имате нов поглед над храната.

Винаги, когато посягате към тестените и сладки изкушения се сещайте за този експеримент. Помислете за всички онези въглехидрати, които не ви носят нищо друго, освен излишни килограми.

Отново, според психолозите не бива и да се гледа на храната като нещо опасно, лошо и т.н. Дори, когато се откажем от нея, в главата ни остава едничката мисъл за нея – Диетата. Това би бил най-неправилният подход за сваляне на килограми.

Опитайте се, да се храните с леки и нискокалорични храни! Яжте здравословно!

Така за първата една седмица – супи, таратор, салати, печени и варени меса, наред с много плодове ще се отразят добре на тялото ви.

Диета за корем през втората седмица

Проумейте факта, че стройната жена не се бори с усещането за глад! Тя хапва от всичко и по-малко или се лишава единствено от бялата захар и бялото брашно.

Бялата захар и бялото брашно са най-опасните врагове на диетата!

Научете се, да хапвате в точното време, но дори това да не стане в момента не се паникьосвайте и не се старайте да наваксате с „тъпчене“.

Изчаквайте усещането на глад, след което пийте една чаша минерална вода и едва след това хапнете. Нека менюто ви, през втората седмица да не е много по-различно от първата. Тук, може да включите и полезните въглехидрати, които ще дават нужните сили и енергия за по-бързо топене на мазнините. Като казваме полезни въглехидрати визираме бобени и всички пълнозърнести храни. Те са здрваословна храна и помагат при всяка диета за отслабване.

Здравословна диета в трета седмица

В тази седмица и от новият режим на хранене може да усещате лека умора, подобна на пролетната. Не се стряскайте не сте болна. Това е от загубата на килограми вече.

Тук важно е да запомните, че освен диета трябва и да намирате време за спорт или поне повече движения и дома и на работата.

От време на време си позволявайте любимата храна, но с мярка. Усвоете техниката за правилно и балансирано хранене, а тя се свежда до бавно и тържествено смилане на всяка хапка. Това е и най-добрият подход в цялата диета за отслабване за 3 седмици.

Научете и за диета след празниците. Така може да ви е необходима, поредиците, които ни очакват.