Вярно ли е, че всичко, което не те убива те прави по-силен

всичко, което не те убива те прави по-силен

Има хора, които, когато се сблъскват с трудностите в живота, се обезсърчават и са склонни да се откажат….

Те вярват, че мизерията паднала върху им е обратно на онова, което може да се нарече “рог на изобилието”. Въпреки факта, че човек се сблъсква с травматичен опит, трябва да се отнасят с него като с дар…

В крайна сметка, само след като преминете по труден път, може да преосмислите живота си. Промените, може да са нов изглед към света. Едно ново начало, по-различен живот!

Изправени пред предизвикателствата, хората могат да станат обект на обстоятелства. Те се отказват да се борят за правото да живеят щастлив живот, въпреки че признават, че вече са загубили.

Те не се опитват да намерят изход. Това е първият признак на слабост.

Винаги и във всяка ситуация е необходимо да се борим за всяка минута живот дадена ни.

Дори и да ви се стори, че сте на черна лента, не е необходимо да се адаптирате към най-лошия изход. Трябва да се надявате за по-добро.

Неприятните ситуация трябва да се разглеждат като поучителен опит, който позволява да се разработи ново отношение към действителността.

Както се казва:

Не мислете, че семейството и приятелите, трябва да ви измъкват от всяка ситуация!Разбира се, тяхното съчувствие е подкрепа, но повече не трябва да се брои. В допълнение, крачка назад, пречи при вземането на важни решения.

Мощност

Любимите хора изразяват съпричастност, насърчават ни, приемат статуквото, а не да се отнасят към всички и да решават проблемите.

Разбира се, необходимо е да се грижим, но ако никой не иска да подкрепя, а обвинява…..всички, попадаме във форма на безразличие. Това не е необходимо.

Научете се да вземате самостоятелни решения и да управлявате живота си.

Ангажирани в търсене на душата, можем да се потопим в дълбока депресия. Всички сили, цялата енергия трябва да бъдат насочени към намирането на решение за всяка трудна ситуация.

Защо имаме трудности?

Невинаги мизерията и трудностите ни правят по-силни. Много разочаровани и натрупали негативна енергия, това може да изостри ситуацията. Подобно положение поставя човека на дъното. Неприятностите се натрупват. Те са като снежна топка, която се увеличава с всеки изминал ден, поради тази причина, борбата с тях трябва да започне веднага след като първите проблеми са се появили.

Необходимо е да се помисли върху решението, да се търси начин да се опитаме да подобрим сегашното положение с всички възможни средства. Колкото по-бързо намерм изход от тази ситуация, толкова по-лесно ще бъде за в бъдеще.

Малките, дребни проблеми не трябва да бъдат разглеждани като заплаха или нещо сериозно, а така щенатрупаме нов опит и развитие на най-добрите качества.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *