2017 – Нова година – Резолюция

2017 New Year's resolutions

Всеки е щастлив да приветства тази Нова година. Готов, да посрещне 2017 г. с нови мечти, желание, поглед устремен към неизвестното и жажда за надежда….нещо ново и непредсказуемо, но много истинско и хубаво да са се случи!

Някак си, като сте направили толкова много неща през 2016 г., като сте имали толкова много добри неща, на фона и на всички лоши неща, без които така и така не може през 2016 г., всички сякаш слагаме везната и си даваме равносметка – От тук нам накъде?!

И предвид цялата тази резолюция за Нова година. Какво е резолюция за настоящата 2017- та Нова  година? Това е изявление, че сте готов да посрещнете Нова година и сте готови да определите какво в нея да поправите, което не са достигнали през 2016 г. и на какво още да се надявате. Може би просто искате да станете по-добър човек през 2017.

2017 резолюцията на Нова година

Защо е толкова важна резолюция Нова година? Може би, за някои хора, Нова година е само една нова година, в която рядко се замислят или никога не мислят за това какво биха желали в Новата година. Но, някои…другите мислят, че Нова година е нещо изключително важно. Тя е едно ново начало, новото Утре, новият края на Старата година.

2017 New Year's resolutions

Тя трябва да има резюме на живот и това, което е станало в 2016 г. В тази резолюция сами може да си дадете равносметката, какво сте успели да постигнете за 2016 г., какво може още да преследвате и какво ново трябва да планирате или да поправите през 2017 г.

Така че, резолюцията за Нова година резолюция е като самостоятелна мотивация да бъдете по-добър човек и да вземете под внимание това, което сте направили като урок.

2017-new-year-resolution

Има някои примери за резолюция на Нова година. Например, не разполагате с добра работа през 2016 г., а това ви кара да сте разочарован от себе си, но когато имате нова година и резолюция пред себе си, може да сте по-мотивирани да намерите по-добра работа през 2017 г. Трябва да се вградите в намерението си да получите по-добро работа, така че да можете сами да достигнете тази летва.

За целта, трябва да преразгледате това, което сте направили през 2016 г. и да дадете заключение дали живота ви през 2016 г. беше удовлетворяващ или само сте доволен като цяло. Едва, когато знаете отговора може да се изправите пред истинските предизвикателства и това, което евентуално не ви е достигнало в изминалата година!

7-ways-12-880x320

Въпреки това, резолюцията на Нова година е само един вариант за тези, които имат нужда от мотивации или за тези, които мислят, че животът им през предходната година не е толкова добър, колкото са очаквали.

Съжалението идва след това!

Това, което трябва да направите е да подобрите качеството си на живот и да стигнете до това, което не сте достигнали през предходната година. Пиатате се каква е тайната рецепта ли?! Нека ви кажем:

2017-new-year-resolution

“Най-малкото, което ви трябва щипка усилие, за да направите добрите неща, след като осъзнавате, че имате толкова много лоши неща, които сте правили преди!”

Е, каква е вашата резолюция за Нова година? Това е добър момент за тези, които искат да бъдат добри хора. Препоръчително е да имате резолюция в Новата година, тъй като тя може да бъде вашата добра мотивация, за да се увеличите своя дух, да се изправите пред живота за следващата година…, a Той, да бъде по-добър от всякога.

2017-new-year-resolution

Всичко е във вашите ръце!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *